اللهم اجعل في قلبي نورا ، وفي سمعي نورا ، وفي بصري نورا ، وعن يميني نورا ، وعن شمالي نورا ، ومن بين يدي نورا ، ومن خلفي نورا ، ومن فوقي نورا ، ومن تحتي نورا ، واجعل لي نورا ، وأعظم لي نوراSelamat Datang Ke Suara Rakyat FM بِسْمِ اللَّهِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ أَصْـبَحْنا وَأَصْـبَحَ المُـلْكُ لله وَالحَمدُ لله ، لا إلهَ إلاّ اللّهُ وَحدَهُ لا شَريكَ لهُ، لهُ المُـلكُ ولهُ الحَمْـد، وهُوَ على كلّ شَيءٍ قدير ، رَبِّ أسْـأَلُـكَ خَـيرَ ما في هـذا اليوم وَخَـيرَ ما بَعْـدَه ، وَأَعـوذُ بِكَ مِنْ شَـرِّ هـذا اليوم وَشَرِّ ما بَعْـدَه، رَبِّ أَعـوذُبِكَ مِنَ الْكَسَـلِ وَسـوءِ الْكِـبَر ، رَبِّ أَعـوذُبِكَ مِنْ عَـذابٍ في النّـارِ وَعَـذابٍ في القَـبْر ...بِسْمِ اللَّهِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Sunday, February 17, 2013

Inilah pejuang-pejuang suara rakyat suara keramat.Sempena pelancaran radio SUARA RAKYATFM peringkat negeri Selangor diadakan pada jam 8.00 pagi 17.2.2013 Ahad bertempat di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.


cru Suara Rakyatfm bertugas di hari pelancaran srfm,,,tahniah ,,syabas hanya Allah yang dapat membalas jasa anda,,,,suara rakyat suara anda.

Inilah pejuang-pejuang suara rakyat suara keramat.

...DJ NUR...

Kubu kuat UMNO di Pt Hj Ali, Batu Pahat, Johor kini sudah goyahKubu kuat UMNO di Pt Hj Ali, Batu Pahat, Johor kini sudah goyah tunggu rebah.
Inilah pada amatan dan analisis Omakkau apabila melihat sambil menkaji rakaman gambar-gambar diatas.


Dulu kalau nak lihat bendera PAS berkibar ditanah Johor amatlah sukar sekali..Kini suasana dan senario itu sudah menjadi sejarah silam yang perlu ditanam.
Kini rakyat Johor khusus yang berbangsa Melayu/Islam dengan rasa bangga, megah dan berani mengibarkan bendera PAS.

Kini bendera dan panji PAS boleh berkibar megah bersebelahan dengan bendera UMNO/BN di Johor.. Suatu pemandangan yang normal kini.

Dilihat sebagai memberi mesej yang jelas bahawa landskap politik Johor INS'Y ALLAH bakal berubah pada PRU 13 nanti.
Dengan sedikit hayunan sokongan warga Melayu di Johor, tidak mustahil UMNO akan ditawan oleh Pakatan Rakyat.


Johor sudah tidak boleh lagi bertriak sambil mendabik dada yang negeri itu adalah negeri UMNO paling kuat dalam dunia.
Pernah rakyat berkata.. NEGERI JOHOR NEGERI KELAHIRAN UMNO DAN DINEGERI ITU JUGALAH UMNO AKAN DIKUBURKAN.

SUMBER PENCACAI SEMALAYSIA

,,,NUR SHUANA,,,

KLIK KLIK KLIK DI SINI...SUARA RAKYAT SUARA ANDA

Majlis pelancaran radio SUARA RAKYATFM peringkat negeri Selangor akan diadakan pada jam 8.00 pagi 17.2.2013 Ahad bertempat di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.


 Majlis pelancaran radio SUARA RAKYATFM peringkat negeri Selangor akan diadakan pada jam 8.00 pagi 17.2.2013 Ahad bertempat di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.

Exco kerajaan negeri Dr Ahmad Yunus Hairi selaku Pengerusi Jawatankuasa Tetap Adat Melayu, Belia dan Sukan dijangka menyempurnakan majlis pelancaran tersebut.

Sementara itu, radio Suara Rakyat juga kini mula beroperasi dari Selangor iaitu dari konti TV Impian di Shah Alam setiap hari dari jam 11 pagi hingga 1 petang.

Di samping memuatkan berita-berita berhubung program kerajaan negeri, ianya juga turut mewarwarkan aktiviti yang akan berlangsung di negeri itu.

Sesuai dengan namanya Suara Rakyat, kandungan radio ini lebih cenderung membawa laporan pro rakyat.

Radio ini boleh di akses melalui suararakyatfm.blogspot.

PENYELARAS SUARA RAKYATFM,ABANG ARIFF BERSAMA TGNA


MAJLIS TERTINGGI SUARA RAKYATFM SAUDARA BROKERMAUT


KETUA DJ SUARA RAKYATFM SAUDARA HOKAGE KAZAKAGE RENJER PUTIH


                       BOMO SIAM ,RAJA BOMO DAN AHLI JAWATAN KUASA SUARA RAKYATFM...NUR SHUANA...