اللهم اجعل في قلبي نورا ، وفي سمعي نورا ، وفي بصري نورا ، وعن يميني نورا ، وعن شمالي نورا ، ومن بين يدي نورا ، ومن خلفي نورا ، ومن فوقي نورا ، ومن تحتي نورا ، واجعل لي نورا ، وأعظم لي نوراSelamat Datang Ke Suara Rakyat FM بِسْمِ اللَّهِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ أَصْـبَحْنا وَأَصْـبَحَ المُـلْكُ لله وَالحَمدُ لله ، لا إلهَ إلاّ اللّهُ وَحدَهُ لا شَريكَ لهُ، لهُ المُـلكُ ولهُ الحَمْـد، وهُوَ على كلّ شَيءٍ قدير ، رَبِّ أسْـأَلُـكَ خَـيرَ ما في هـذا اليوم وَخَـيرَ ما بَعْـدَه ، وَأَعـوذُ بِكَ مِنْ شَـرِّ هـذا اليوم وَشَرِّ ما بَعْـدَه، رَبِّ أَعـوذُبِكَ مِنَ الْكَسَـلِ وَسـوءِ الْكِـبَر ، رَبِّ أَعـوذُبِكَ مِنْ عَـذابٍ في النّـارِ وَعَـذابٍ في القَـبْر ...بِسْمِ اللَّهِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Thursday, March 27, 2014

Gempar Nuklear!: Belanda pintas PENERBANGAN MH370 semasa dalam penerbangan merempuh persidangan kemuncak nuklear

 

 
Posted 24 Mac Dikemaskini 25 Mac : Plot Pesawat keganasan gagal. Syabas kepada Belanda, dan sekarang ada cakap-cakap tentang bagaimana mudahnya "mogok diplomatik" Israel akan diselesaikan. Apa yang 180! Lebih seperti 360 ke alam semesta yang berbeza. 

 UPDATE: Pesawat itu terbang dari Miami tanpa diumumkan dan tanpa pengenalan atau beacon dan dipintas di udara oleh Tentera Udara Belanda sebelum sampai ke persidangan kemuncak nuklear. 

Hakikatnya ia berasal di Amerika Syarikat dan terbang di ruang udara wilayah Amerika Syarikat untuk sekurang-kurangnya 300 batu yang tidak dikenali tanpa dipintas adalah lebih memberatkan. 

Hakikat itu juga masuk ke ruang udara Eropah memberatkan juga, barisan pertama pertahanan meluluskannya. Saya hanya mempunyai satu komen - logik perlu diguna pakai dalam hal ini, kita tidak akan mendapatkan kebenaran daripada MSM dengan apa-apa dan bukti yang kita lihat Sandy Hook, terbang ke pusat perdagangan dunia dan menonton Bat Man. 

 UPDATE: kesimpulan akhir saya: apa yang saya fikirkan adalah; mereka cuba satu eksperimen sedikit, dan jika mereka terlepas dengannya, maka pesawat itu akan merempuh atas nama Iran atau Arab. Jika mana-mana masalah yang timbul, cerita penutup adalah untuk pergi ke kesan penuh daripada tahap tertinggi. BAHAWA adalah apa yang saya fikir berlaku, dan kita bernasib baik. 

 Posting Asal: 

 Walaupun negeri Belanda tidak terlibat dalam permainan jahat ini , dan mendakwa ia adalah "jet kargo", bukanlah setiap hari bahawa kapal terbang 777 yang tidak dikenali terbang lurus ke arah sidang kemuncak nuklear di mana semua pemimpin di dunia (sans Israel) sedang berada. 

 Saya lebih suka mengatakan ia adalah 99.9999% adalah – MEREKA TELAH MENDEDAHKAN, PENERBANGAN MH370 TELAH DITEMUI DAN BERJAYA MENCEGAHNYA DARIPADA MEREMPUH PERSIDANGAN NUKLEAR, SASARAN SAMA YANG SEMUA ORANG TELAH JANGKAKAN. 

 Dan kepada Belanda: Syabas atas kejayaan menemukan pesawat MH370! Dedahkan apa sahaja kepalsuan yang telah dipasang untuk menyembunyikannya dan kembalikannya kepada syarikat penerbangan Malaysia. Kemudian mula bertanya kepada juruterbang (jika terdapat) persoalan-persoalan serius mengenai di mana penumpang-penumpang itu ditempatkan.

 Alasan cukup mudah bagi menentukan kebarangkalian jet yang dipintas itu adalah pesawat MH370. Daripada beratus-ratus ibu jika tidak berjuta-juta penerbangan setiap tahun, jet jumbo terbang dengan transponder dimatikan untuk mengelak dari dikenali, hampir tidak pernah berlaku walaupun sekali setahun di peringkat global, apatah lagi ke arah sidang kemuncak nuklear di mana semua pemimpin di dunia (sans Israel) sedang berada dan hakikat ini adalah 777, pesawat yang sama yang masih hilang, mudah bukan? 

 Mereka boleh spin apa sahaja keatas perkara ini dan mencampaknya terus kedalam tong sampah, berapa kali anda mendengar Tentera Udara bingkas untuk memintas sebuah jet jumbo yang tidak dikenali, apatah lagi tentera udara Belanda? 
 Malaysia Airlines, pesawat anda telah ditemui. Tuntutlah ia semula, Bukalah apa sahaja kepalsuan yang telah dipasang untuk menyembunyikan apa yang sebenarnya, suruh mereka mengecatnya semula, serbis dan letakkan ia segera kembali dalam armada anda dan jika mereka bermain switcheroo anda kini tahu siapa yang mengambilnya. 
 Cerita ini adalah bahawa ini adalah pesawat kargo. Menarik, kerana orang Yahudi kini memiliki Fedex, DHL, UPS dan majoriti syarikat penerbangan lain, dan hanya syarikat penerbangan kelas tinggi akan menerbangkan jet 777. Jika jet ini berakhir milik tentera sesiapa pun, itu yang sama buruk. Jika anda ingin tahu siapa musuh itu, hanya melihat untuk melihat yang berakhir dikenal pasti sebagai pemilik  "pesawat kargo" ini dan jika ia berakhir menjadi orang-orang Arab, BAHAWA ini juga adalah suatu perancangan. 

 Artikel asal yang disiarkan oleh Belanda telah disimpan. Ini tidak boleh disenyapkan, jika sesiapa cuba, saya akan meletakkan yang asal segera kembali dalam talian dalam bentuk Jpeg mailable.  Sumber : JIMSTONE


No comments:

Post a Comment