اللهم اجعل في قلبي نورا ، وفي سمعي نورا ، وفي بصري نورا ، وعن يميني نورا ، وعن شمالي نورا ، ومن بين يدي نورا ، ومن خلفي نورا ، ومن فوقي نورا ، ومن تحتي نورا ، واجعل لي نورا ، وأعظم لي نوراSelamat Datang Ke Suara Rakyat FM بِسْمِ اللَّهِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ أَصْـبَحْنا وَأَصْـبَحَ المُـلْكُ لله وَالحَمدُ لله ، لا إلهَ إلاّ اللّهُ وَحدَهُ لا شَريكَ لهُ، لهُ المُـلكُ ولهُ الحَمْـد، وهُوَ على كلّ شَيءٍ قدير ، رَبِّ أسْـأَلُـكَ خَـيرَ ما في هـذا اليوم وَخَـيرَ ما بَعْـدَه ، وَأَعـوذُ بِكَ مِنْ شَـرِّ هـذا اليوم وَشَرِّ ما بَعْـدَه، رَبِّ أَعـوذُبِكَ مِنَ الْكَسَـلِ وَسـوءِ الْكِـبَر ، رَبِّ أَعـوذُبِكَ مِنْ عَـذابٍ في النّـارِ وَعَـذابٍ في القَـبْر ...بِسْمِ اللَّهِ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Monday, March 24, 2014

Selawat Perdana Malam Cinta Allah dan Rasul : Betul Ke Program Tersebut Diperlekehkan ?Ya ke ada yang MEMPERLEKEHKAN Program SELAWAT PERDANA MALAM CINTA ALLAH DAN RASUL yang telah disertai sama oleh Ulul Amri Umno Datuk Seri Hj Najib dan Isteri beliau Datin Seri Hajjah Rosmah Mansor, kalau betul ada memang TAK PATUT beb. Lu orang pun AGAK-AGAK lah kalau ya pun lu orang adalah Penyokong Pembangkang beb.

Punya lah IKHLAS dia orang buat Program Selawat Perdana Malam Cinta ALLAH dan RASUL boleh pulak lu orang Memperlekehkan, lu orang ingat senang ke untuk MENGHIMPUNKAN seramai 500 Ribu orang dalam satu-satu masa. Perhimpunan Bersih 1.0, 2.0 dan 3.0 pun belum lagi mencapai ANGKA 500 Ribu walaupun satu Malaysia dikumpulkan Penyokong Bersih beb.

Kalau TAK PERCAYA lu orang boleh tanya dengan BEKAS Menteri Penerangan merangkap Menteri PAN TIN TUN iaitu Datuk Seri Rais Yatim yang PAKAR dalam PENGIRAAN BERSISTEMATIK sewaktu setiap kali Perhimpunan Bersih diadakan. Kerana itu beliau boleh bertanya setiap kali PENGIRAAN beliau DISANGGAH dengan kata-kata "INI SOALAN KE CADANGAN".

Ini dengan hanya 1 Himpunan sahaja sudah dapat MENCAPAI Angka 500 Ribu beb... Pergggghhhh HEBAT HEBAT, jadi lu orang kat sebelah Pakatan Rakyat (PR) jangan HASAD DENGKI sangat lah bila lihat Program Keagamaan yang dibuat oleh Pemimpin Umno mendapat SAMBUTAN ok. Hati kena BERSIH dan IKHLAS bila melihat Kejayaan Program Keagamaan Islam Pemimpin Umno.

Lu orang ingat senang ke untuk Menyuruh Isteri Perdana Menteri Wassatiyah memakai TUDUNG, tapi ALHAMDULILLAH dengan ada nya Program Selawat Perdana Malam Cinta ALLAH dan RASUL maka TAK PASAL-PASAL Isteri Perdana Menteri yang KERAS HATI tu Memakai Tudung. Jadi lu orang kena lah BERLAPANG DADA bila lihat KEJAYAAN Orang beb.

Lagi satu beb lu orang pernah TERBAYANG tak yang Pemimpin Umno akan Memakai JUBAH dan KOPIAH PUTIH, rasanya belum pernah lu orang lihat Pakaian tersebut dipakai oleh Pemimpin Umno walaupun Umno pernah DIKETUAI oleh PEMIMPIN ISLAM HADHARI sedikit masa dulu. Kerana yang biasa dipakai ialah SONGKOK HITAM TINGGI dengan BAJU MELAYU.

Yang mana dikatakan Pakaian Songkok Hitam Tinggi adalah BERSESUAIAN dengan SLOGAN MELAYU adalah ISLAM dan ISLAM adalah MELAYU, jadi sebab itu lu orang tak pernah lihat Pakaian tersebut dipakai oleh Pemimpin Umno serta Penchacai Angkat Najis Umno. Kalau nak lihat Pakaian tersebut DIGUNA PAKAI lu orang kena lihat Perhimpunan Parti Ajaran Sesat (PAS).

Kerana didalam Perhimpunan PAS boleh hampir 80 peratus Pemimpin nya akan Memakai JUBAH serta KOPIAH PUTIH dan tiada satu pun SONGKOK HITAM usahkan yang TINGGI tapi Songkok Hitam RENDAH pun lu orang tak kan jumpa, kalau ada lu orang jumpa ianya seperti KOPIAH PUTIH dipakai sewaktu Perhimpunan Agong Umno iatu GANJIL.

Cuma gua nak bertanya kepada Menteri Di Jabatan Perdana Menteri Datuk Seri Jamil Khir Bahrom merangkap Menteri Agama Islam Umno ni, soalan nya ialah Jikalau Kejayaan Program Keagamaan Umno dikatakan HATI Pemimpin PR serta Penyokong PR BERPENYAKIT kerana MENGKRITIK Kejayaan tersebut. Bagaiman pulak tentang Kejayaan Program MAKSIAT yang juga DIKRITIK ya Datuk ?.

Sebagai Contoh Kejayaan Program Maksiat antaranya Program Future Music Festival Asiah (FMFA) dimana DADAH, ARAK dan FREE CONDOM mudah diperolehi disitu, yang rasa nya juga RATUSAN RIBU telah datang ke Program tersebut. Apakah itu juga boleh dikatakan yang Pemimpin PR serta Penyokong PR Hati Berpenyakit Datuk ?. bagi gua Gelak sikit ya Datuk... kah kah kah !. sumber


hemmmmm..... nampak gayanya parti ajaran sesat (pas) sudah boleh gulung tikar kerana sekarang umno sudah menunjukkan kejayaan dalam program-program keagamaan islam dia orang... kah kah kah... A B U.

No comments:

Post a Comment